MENOY
Καλάθι Αγορών

Στήριγμα S/P

Στήριγμα S/P ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔOΜΩΝ
Στήριγμα S/P ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔOΜΩΝ
ΝΕΟ
Στήριγμα S/P ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔOΜΩΝ
Στήριγμα S/P ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔOΜΩΝ
Στήριγμα S/P

Διαθέσιμες Επιλογές

Τα βύσματα μονώσεων SP προορίζονται για τη μηχανική στερέωση θερμομονωτικών πλακών και εφαρμόζονται σε σκυρόδεμα, ελαφρύ σκυρόδεμα, συμπαγή τούβλα, πέτρα, ξύλο ενώ έχουν πολύ καλή πρόσφυση σε σοβά, χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια του κεφαλιού (διαμ. 34 mm).

Για καλύτερη στήριξη των πιο εύκαμπτων μονωτικών υλικών χρησιμοποιούμε το πλαστικό βύσμα SP σε συνδυασμό με την πλαστική ροδέλα SP διαμέτρου 100mm που κουμπώνει στο πίσω μερος και ταιριάζει σε όλα τα νούμερα (κωδ 114). Σε συνήθεις κατασκευές απαιτούνται 5-6 στηρίγματα στο τετραγωνικό μέτρο.

Συσκευασία:
Σακουλάκι 100 τεμαχίων

Ετικέτες: ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ
Μονό μεταλλικό στήριγμα
ΝΕΟ
Γαλβανιζέ σύρμα Ø 2mm και μεταλλική ροδέλα (34 x 37 mm).Χρησιμοποιείται για στήριξη μονωτικών πλακών σε περιπτώσεις μόνωσης διπλής τοιχοποι..
Στήριγμα Heratecta
ΝΕΟ
Πλαστικά στηρίγματα για στήριξη πλακών μονωτικού Heraklith.Τοποθετούνται 5 τεμάχια ανά πλάκα (4 στις γωνίες και ένα στο κέντρο της πλάκας.). Για τ..
Καλύπτρα κεραμιδίων
ΝΕΟ
Μεταλλική καλύπτρα με γωνία ή ίσια σε κεραμιδί χρώμα για κεραμοσκεπές. Στερεώνεται με καρφί.Συσκευασία: Xαρτοκιβώτιο 500 τεμαχίων..
Ακροφύσια για ρητίνες
ΝΕΟ
Πλαστικά ακροφύσια, για την εφαρμογή ενέσιμης εποξειδικής ρητίνης, για την αποκατάσταση ρηγματώσεων σε σκυρόδεμα.Συσκευασία: Σακουλάκι 100 τεμαχί..
Διάτρητο στήριγμα με ροδέλα. Διάτρητο στήριγμα με ροδέλα.
ΝΕΟ
Διάτρητη μεταλλική βάση 50x50 με καρφί Ø 2,4 και μεταλλική ροδέλα (κωδ.202).Χρησιμοποιείται για μόνωση μεταλλικών κατασκευών και πλοίων. Η ..